• Jalons importants de la première marque de machines CNC en Chine

  Découvrez comment SYIL est devenu l'un des principaux fabricants de machines CNC.

 • Une des plus grandes marques de machines CNC de Chine : SYIL

  L'innovation en CNC au fil des ans. Jetez un coup d'œil rapide sur quelques-unes de nos meilleures performances et innovations dans le domaine du fraisage CNC. SYIL est rapidement devenu l'un des 10 premiers fabricants de machines CNC dans le monde.

  SYIL tapmachines

  SYIL T series

  2012

  Deze CNC boor- en tapperijmachine kan binnen 1,0 seconden van gereedschap wisselen. Klanten uit China en de hele wereld prijzen de productiviteit, precisie en kwaliteit van de machine. Deze machine markeerde onze positie als een van de top CNC-machinefabrikanten.

  SYIL S/V series

  SYIL S/V series

  2009

  De uitgebreide S/V-serie wordt geleverd met een betere gietbasis en een hogere nauwkeurigheid en productiviteit. Het volledige gamma van verticale freesmodellen wordt gebruikt voor de besturing door de servomotor. De S/V-serie behoren tegenwoordig tot de topmodellen van het bedrijf.

  SYIL mini freesmachine

  SYIL X5 series

  2008

  De SYIL X5 CNC freesmachine is een top China CNC freesmachine, die in staat is om door het proces heen te zenden volgens de specifieke behoeften en biedt een verscheidenheid aan verwerkingsmethoden. Op basis van intern onderzoek en ontwikkeling, hebben we onze besturingssystemen gemaakt en hebben we verbeterde precisie lineaire rails en productiviteit toegevoegd. De SYIL X5, een tophobby CNC-machine, heeft SYIL gepositioneerd als een toonaangevend CNC-machinemerk uit China.

  SYIL X4 series

  SYIL X4 series

  2007

  Met de introductie van de SYIL X4 CNC-fabriek heeft SYIL een nieuwe mijlpaal bereikt. Deze freesmachine combineert een klein, compact en eenvoudig te bedienen formaat met een groot aantal kleinschalige bewerkingsfuncties. De SYIL X4 is al meer dan tien jaar een bestseller.

  SYIL X3 series

  SYIL X3 series

  2005-2006

  De SYIL X3 CNC-fabriek werd in 2005 geïntroduceerd en werd een groot succes. Sinds 2005 werden veel X3-bewerkingsmachines verkocht. Tot op de dag van vandaag gebruiken nog steeds veel klanten dit model. Het was een van de eerste en beste kleine freesmachines op de markt in die tijd. Het was het begin van onze intrede in de machine-industrie.

  SYIL Machine Corporation

  Opgericht  

  2003

  Tijdens de opstartfase lag de nadruk vooral op de productie van aluminiumgieterijen in LCD-montageonderdelen, met een jaarlijkse productie van 150.000 sets. Meerderheid van verwerkingsapparatuur voor handmatige en automatische ponsmachines. Eerste stappen in de productie van geschikte productiemachines voor kleine onderdelen.

 • En savoir plus sur SYIL

  Si vous voulez en savoir plus sur cette marque de machine CNC de pointe, consultez l'une de nos autres pages.

  Qui est SYIL Machine Corporation ?

  Restez à jour avec les dernières machines-outils SYIL.

  Lisez de vraies critiques de vrais clients.

  Découvrez des entreprises comme la vôtre qui utilisent avec succès une machine SYIL.

  Tous Les Articles
  ×